Tuotteet Lapset Vauvalle Tutti 0-6 kk - Happiness is Born
Elodie

Tutti 0-6 kk - Happiness is Born

Tuotekoodi: 30110108710NA
Elodien laajassa valikoimassa vauvojen ja pienten lasten tutti-valikoimaa löydät taatusti tutin jokaiselle pienelle persoonalle ja jokaiseen tilanteeseen. Motiivitutit vaihtelevat kauniista kuvioista huolellisesti valittuihin värisävyihin. Jokaiseen tuttiin löytyy vähintään yksi sopiva tuttihihna
Lue lisää
Varastossa
8,95 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Tutissa on anatomisesti muotoiltu silikoninen imunuppi, joka on erityisesti suunniteltu edistämään lapsen hampaiden, ikenien ja leuan terveellistä kehitystä. Imunupin muoto tekee siitä helpon vauvojen ottaa vastaan, hyväksyä ja pitää suussa.

Tutin kilpi on valmistettu TRITAN™-materiaalista, joka on iskunkestävää, modernia ja 100% BPA-vapaata muovia. Silikoninen imunuppi ei vanhene ja säilyttää muotonsa pidempään kuin muut materiaalit. Tutti on helppo steriloida kiehuvassa vedessä tai erityislaitteissa. Mukana tulee täydellinen käyttöohje.

Kaikki Elodien tutit ovat testattuja ja hyväksyttyjä noudattaen korkeita turvallisuusvaatimuksia Euroopan standardin EN1400 : 2013+A1:2014 mukaisesti. Tutin kilpi on varustettu ilmanvaihtoaukoilla, jotka antavat ilman kiertää suun ympärillä ja vähentävät ihon ärsytyksen riskiä. Kaikki reunat ovat pehmeästi pyöristettyjä välttääkseen hankausta lapsen herkällä iholla.