Tuotteet Lapset Vauvalle Tuttinauha - Mineral Green
Elodie

Tuttinauha - Mineral Green

Tuotekoodi: 30150149184NA
Elodien kauniit tuttinauhat sopivat jokaiseen tyyliin ja persoonallisuuteen, täyttäen kaikki säännöt ja turvastandardit. Jokaiseen tuttinauhaan löytyy täydellisesti sopiva tutti.
Lue lisää
Varastossa
12,95 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Tuttinauhan valmistaja Elodie on ollut vuodesta 2005 alkaen ja on tuonut markkinoille monia innovatiivisia tuotteita. Yksi heidän lippulaivatuotteistaan on söpö tuttinauha, joka on suunniteltu käytettäväksi vauvojen ja pienten lasten kanssa.

Tuttinauha on valmistettu laadukkaista ja turvallisista materiaaleista, ja se on testattu noudattaen tiukkoja eurooppalaisia turvallisuusstandardeja. Nauha on suunniteltu pitämään tutin kätevästi saatavilla ja samalla estämään sen putoamisen maahan.

Elodie tarjoaa laajan valikoiman tuttinauhoja eri väreissä ja malleissa, joten voit valita juuri sellaisen, joka sopii tyyliisi ja mieltymyksiisi. Jokainen tuttinauha on suunniteltu kestäväksi ja käytännölliseksi päivittäiseen käyttöön.

Jos etsit tyylikästä ja käytännöllistä tuttinauhaa lapsellesi, Elodien valikoima voi tarjota sinulle monia houkuttelevia vaihtoehtoja. Tutustu heidän tuotteisiinsa ja löydä täydellinen tuttinauha lapsellesi!