Tuotteet Lapset Vauvalle Tuttinauha puu - Hazy Jade
Elodie

Tuttinauha puu - Hazy Jade

Tuotekoodi: 30155118185NA
Tuttinauha on arvokas apuväline arjessa. Kiinnitä metallisolki lapsen vaatteisiin ja silikonirengas tuttiputkeen, niin voit olla varma, ettei tutti katoa tai putoa maahan likaantuen. Elodien laajassa valikoimassa on yksivärisiä ja kauniisti kuviollisia tuttinauhoja. Täältä löytyy tuttinauhoja koristeellisilla yksityiskohdilla, ja varmasti löydät sellaisen, joka sopii juuri sinun tyyliisi. Älä myöskään unohda, että jokaiseen tuttinauhaan löytyy täydellisesti sopiva tutti.
Lue lisää
Varastossa
12,95 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Pyyhi nauha kostealla liinalla ja pesuaineella tai pese se lämpimässä vedessä miedolla astianpesuaineella. Älä pese pesukoneessa. Huolehdi, että klipsi pyyhitään kuivaksi kosteuden kosketuksessa, sillä se voi ruostua.

Metallinen klipsi tulee kiinnittää vaatteisiin. Älä kiinnitä sitä paksuihin tuotteisiin, kuten vaunuihin tai sitteriin, koska klipsin sulkumekanismi voi vaurioitua. Lapsesi turvallisuuden vuoksi älä koskaan anna lapsesi leikkiä tuttinauhalla tai käyttää sitä puruleluna. Älä koskaan kiinnitä tuttinauhaa nauhoihin, nyöreihin tai muihin vaatteiden irtonaisiin osiin. Hävitä tuttinauha ensimmäisten kulumisen merkkien ilmaantuessa.

Materiaali: Nappi: Kupu: 30% bambua, 70% olefiinipolymeeri - Imupuoli: 100% lateksi | Nappiteline: Klipsi: Lakattu puu, nikkelitön teräs - Nauha: 100% kierrätetty polyesteri - Rengas: Silikoni Mitat: Nappi: 3,5x5,7 cm | Nappiteline: 3,5x19 cm (ilman rengasta ja klipsiä) Tuotenumero: 30105106186NA | 30155118185NA Koko: 3+ kuukautta"