Tuotteet Lapset Vauvalle Tuttinauha Puu - Burned Clay
Elodie

Tuttinauha Puu - Burned Clay

Tuotekoodi: 30155126155NA
Tuttihihna on Elodien lippulaivatuote ja se oli vuonna 2005 koko brändin perustamista innoittanut innovaatio. Siitä lähtien Elodie on jatkanut sen kehittämistä etsiessään täydellistä tuttinauhaa. Meiltä löydät tuttinauhoja, joissa on koristeellisia yksityiskohtia, ja löydät varmasti sellaisen, joka sopii juuri sinun tyyliisi. Älä myöskään unohda, että jokaiseen tuttinauhaan löytyy täydellisesti sopiva tutti."
Lue lisää
Varastossa
12,95 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Pyyhi nauha kostealla liinalla ja pesuaineella tai pese se lämpimässä vedessä miedolla astianpesuaineella. Älä pese tuttihihnaa pesukoneessa. Huolehdi, että klipsi kuivataan huolellisesti, koska jos se kostuu, se saattaa alkaa ruostua.

Metallinen klipsi tulee kiinnittää vaatteisiin. Älä kiinnitä sitä paksuihin tuotteisiin, kuten vaunuihin tai sitteriin, koska klipsin kiinnitysmekanismi voi vahingoittua. Lapsesi turvallisuuden vuoksi älä koskaan anna lapsesi leikkiä tai käyttää tuttihihnaa puruleluna. Älä kiinnitä tuttihihnaa nauhoihin, nyöreihin tai muihin vaatteiden irtonaisiin osiin. Heitä tuttihihna pois ensimmäisten kulumisen merkkien ilmaantuessa.

Materiaali: Klipsi: Lakattu puu, Nikkeliton teräs | Nauha: 100% kierrätetty polyesteri | Rengas: Silikoni Sertifikaatit: EN 12586:2007+A1:2011 Pituus: 19 cm (ilman rengasta ja klipsiä) Leveys: 3,5 cm Tuotenumero: 30155126155NA