Tuotteet Lapset Vauvalle Tuttinauha puu - Blushing Pink
Elodie

Tuttinauha puu - Blushing Pink

Tuotekoodi: 30155108151NA
Tuttipidike on taaperon pelastaja hädän hetkellä. Kiinnitä metallisolki lapsen vaatteisiin ja silikonirengas tuttiin, niin voit olla varma, että tutti ei eksy eikä päädy maahan ja likaannu. Elodien kauniit tuttinauhat jokaiseen tyyliin ja persoonallisuuteen täyttävät kaikki säännöt ja turvastandardit. Valmistettu kierrätetystä materiaalista. Jokaiseen tuttinauhaan löytyy täydellisesti sopiva tutti.
Lue lisää
Varastossa
12,95 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Pyyhi nauha kostealla liinalla ja pesuaineella tai pese se lämpimässä vedessä miedolla astianpesuaineella. Älä pese tuttinauhaa pesukoneessa. Huolehdi, että klipsi kuivataan huolellisesti, jos se kostuu, koska se saattaa alkaa ruostua.

Metallinen klipsi tulee kiinnittää vaatteisiin. Älä kiinnitä sitä paksuihin tuotteisiin, kuten vaunuihin tai sitteriin, koska klipsin kiinnitysmekanismi voi vahingoittua. Lapsesi turvallisuuden vuoksi älä koskaan anna lapsesi leikkiä tai käyttää tuttinauhaa puruleluna. Älä kiinnitä tuttinauhaa nauhoihin, nyöreihin tai muihin vaatteiden irtonaisiin osiin. Heitä tuttinauha pois ensimmäisten kulumisen merkkien ilmaantuessa.

Materiaali: Klipsi: Lakattu puu, Nikkeliton teräs | Nauha: Polyesteri | Rengas: Silikoni Sertifikaatit: EN 12586:2007+A1:2011 Pituus: 19 cm (ilman rengasta ja klipsiä) Leveys: 3,5 cm Tuotenumero: 30155108151NA