Tuotteet Lapset Vauvalle Tuttinauha puu - Faded Rose
Elodie

Tuttinauha puu - Faded Rose

Tuotekoodi: 30155119150NA
Tuttinauha on korvaamaton apu arjessa. Kiinnitä metallisolki lapsen vaatteisiin ja silikonirengas tuttiin, niin voit olla varma, että tutti ei katoa eikä putoa maahan likaantuen. Tuttinauha on Elodien lippulaivatuote ja se on innovaatio, joka innoitti koko brändin perustamisen vuonna 2005. Siitä lähtien Elodie on jatkanut sen kehittämistä tavoitteenaan täydellinen tuttinauha. Elodien laajassa valikoimassa on yksivärisiä ja kauniisti kuvioiduita tuttinauhoja. Täällä on tuttinauhoja, joissa on koristeellisia pieniä yksityiskohtia, ja löydät varmasti sellaisen, joka sopii juuri sinun tyyliisi. Älä myöskään unohda, että jokaiseen tuttinauhaan löytyy täydellisesti sopiva tutti.
Lue lisää
Varastossa
12,95 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Pyyhi nauha kostealla liinalla ja pesuaineella tai pese se lämpimässä vedessä miedolla astianpesuaineella. Älä pese tuttihihnaa pesukoneessa. Huolehdi, että klipsi kuivataan huolellisesti, jos se kostuu, koska se saattaa alkaa ruostua.

Metallinen klipsi tulee kiinnittää vaatteisiin. Älä kiinnitä sitä paksuihin tuotteisiin, kuten vaunuihin tai sitteriin, koska klipsin kiinnitysmekanismi voi vahingoittua. Lapsesi turvallisuuden vuoksi älä koskaan anna lapsesi leikkiä tai käyttää tuttihihnaa puruleluna. Älä kiinnitä tuttihihnaa nauhoihin, nyöreihin tai muihin vaatteiden irtonaisiin osiin. Heitä tuttihihna pois ensimmäisten kulumisen merkkien ilmaantuessa.

Materiaali: Klipsi: Lakattu puu, Nikkeliton teräs | Nauha: 100% kierrätetty polyesteri | Rengas: Silikoni Sertifikaatit: EN 12586:2007+A1:2011 Pituus: 19 cm (ilman rengasta ja klipsiä) Leveys: 3,5 cm