Tuotteet Lapset Vauvalle Bambututti vastasyntynyt - Pure Khaki
Elodie

Bambututti vastasyntynyt - Pure Khaki

Tuotekoodi: 30115105116NA
Tämä on uuden sukupolven tutti! Kestävästi valmistettu kasvipohjaisista materiaaleista. Kauniit värisävyt ja klassinen renkaan muotoilu antavat tutteille retrohenkisen ilmeen, joka on helppo yhdistää. Valikoimastamme löydät myös täydellisesti sopivat tuttihihnat, jotka varmistavat, ettei hieno tutti eksy matkallaan.
Lue lisää
Varastossa
8,95 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Tutti on varustettu pyöreällä luonnonkumisella imuosall.

Yhdistämällä bambukuituja perinteiseen polypropeeniin olemme saaneet aikaan materiaalin, jossa on kaunis mattapinta, tuntuu luonnolliselta ja näyttää kauniilta. Bambu on erittäin nopeasti kasvava ja jatkuvasti uusiutuva materiaali, joka voi auttaa sinua vähentämään muovin käyttöä, tekemään kestäviä valintoja ja osoittamaan seuraavalle sukupolvelle oikean suunnan.

Testattu ja hyväksytty eurooppalaisen EN-1400 -turvallisuusstandardin mukaisesti. Helppo puhdistaa ja steriloida kiehuvassa vedessä. Mukana tulee täydellinen käyttöohje.

100% vapaa BPA:sta, ftalaateista ja PVC:stä.

Ennen tutin käyttöä se tulisi steriloida. Keitä vettä kattilassa, laita tutti kiehuvaan veteen ja anna sen kiehua vesitiiviisti 5 minuuttia. Anna tutin sitten jäähtyä vähintään 30 minuuttia ja purista mahdollinen vesi imuosasta. Tutin sterilointia mikroaaltouunissa ei suositella. Tuttia ei saa kokeilla tai käyttää 30 minuutin kuluessa steriloinnista.

Puhdista tutti huolellisesti ennen jokaista käyttökertaa. Vältä astianpesuainetta tutin puhdistamiseen; huuhtele se juoksevalla lämpimällä vedellä.

Tarkista aina tutti ennen käyttöä. Vedä imuosaa kaikkiin suuntiin ja hävitä se ensimmäisen heikkouden merkkinä.

Kulumasta riippumatta suosittelemme vaihtamaan lapsesi tutin kuukausittain.

Materiaali: Suojus: 30% bambua, 70% olefiinipolymeeri | Imuosa: 100% silikoni Sertifikaatit: BS EN 1400: 2013 + A1: 2014 Leveys: 5,3 cm Korkeus: 3,5 cm Tuotenumero: 30115105116NA Koko: 0-6 kuukautta