Tuotemerkit Elodie
Elodie

Elodie

Kestävästi ja mahdollisimman ympäristöystävällisesti valmistetut tutit ja tuttinauhat on ruotsalaisen Elodie-tuotemerkin tunnusmerkki. Tuttinauha on Elodien lippulaivatuote ja innovaatio, joka vuonna 2005 inspiroi koko brändin perustamista. Siitä lähtien Elodie on jatkanut sen kehittämistä edelleen etsiessään täydellistä tuttipidikettä.

Lue lisää

Elodie

Elodie-brändi perustettiin Tukholmassa vuonna 2005, kun perustaja Linda Sätterström sai ensimmäisen tyttärensä, Elodien. Tuohon aikaan vauvoille ja pienille lapsille oli saatavilla paljon hienoja ja suunniteltuja vaatteita, mutta Linda ei ollut löytynyt vaihtoehtoja kaikille muille tarvikkeille, joita tarvitaan vauvan elämässä. Niinpä hän kehitti ensimmäisen oman tuotteensa - tuttinauhan, joka oli sekä tyylikäs että toiminnallinen ja sopi yhteen tyttärensä asun kanssa. Linda alkoi itse ompelemaan ja myymään yhä enemmän, ja idea sai nopeasti jalansijaa Tukholman pienten lasten vanhempien keskuudessa. Pian niitä oli kaupoissa ympäri maata ja pian myös Ruotsin rajojen ulkopuolella. Tuttinauha on aina ollut Elodien lippulaivatuote ja edelleen yksi myydyimmistä tuotteista tänään.

Elodien laajasta valikoimasta löytyy sekä yksivärisiä että kauniisti kuvioituja tuttipidikkeita. Täältä löydät tuttipidikkeet koristeellisilla pienillä yksityiskohdilla ja löydät varmasti tyyliisi sopivan. Älä myöskään unohda, että jokaiseen tutinpidikkeeseen on täydellisesti sopiva tutti.

Yrityksellä on neljä tavoitetta: lisätä kierrätysmateriaalien osuutta, käyttää nopeasti kasvavia ja biohajoavia kasviperäisiä materiaaleja, pidentää tuotteiden käyttöikää ja valmistaa laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita. Tavoitteena on, että jokainen valikoimassa oleva tuote täyttää yhden tai useamman näistä periaatteista.