Varumärken Elodie
Elodie

Elodie

Nappar och napphållare tillverkade på ett hållbart sätt och så miljövänligt som möjligt är signaturen för svenska varumärket Elodie. Napphållaren är Elodies flaggskeppsprodukt och den innovation som 2005 inspirerade hela varumärkets grundande. Sedan dess har Elodie fortsatt att vidareutveckla den i jakt på den perfekta napphållaren.

Läs mera

Elodie

Företaget Elodie skapades i Stockholm år 2005, när grundaren Linda Sätterström fick sin första dotter, Elodie. Fina och designade kläder till bebisar och småbarn fanns det gott om vid den här tiden, men Linda hittade inga designade alternativ för alla de andra produkter som behövs för livet med bebis. Så hon utvecklade sin första egna produkt – en napphållare som både var snygg och funktionell och kunde matcha dotterns outfit. Hon började själv sy och sälja allt fler och idén fick snabbt genomslag bland småbarnsföräldrar i Stockholm. Snart fanns de i butiker runt om i hela landet, och kort därefter även utanför Sveriges gränser. Napphållaren har alltid varit Elodies flaggskeppsprodukt och är än idag en av de mest sålda produkterna.

I Elodies breda sortiment finns såväl enfärgade som vackert mönstrade napphållare. Här finns napphållare med dekorativa små detaljer och du hittar garanterat en som passar just din stil. Missa inte heller att för varje napphållare finns en perfekt matchande napp.

Företaget har fyra mål: öka andelen återvunnet material, använda snabbväxande och biologiskt nedbrytbart växtbaserat material, förlänga produkternas livslängd och tillverka produkter av hög kvalitet som håller länge. Målet är att varje produkt i sortimentet ska uppfylla en eller flera av dessa principer.