Tuotteet Lapset Vauvalle Bambututti 3+ kk - Pure Khaki
Elodie

Bambututti 3+ kk - Pure Khaki

Tuotekoodi: 30105109116NA
Uuden sukupolven tutit! Kestävästi valmistettu kasviperäisestä materiaalista. Lapsesi ehkä arvokkain omaisuus valmistetaan nyt vihdoin kestävämmällä tavalla. Sekoittamalla bambukuituja perinteiseen polypropeenimuoviin saadaan materiaali, jolla on mukava mattapintainen pinta, joka tuntuu sekä luonnolliselta että kauniilta. Bambu on erittäin nopeasti kasvava ja jatkuvasti uusiutuva materiaali, jonka avulla voit vähentää muovin käyttöä, tehdä kestäviä valintoja ja näyttää seuraavalle sukupolvelle oikean tien eteenpäin. Kauniit värisävyt ja klassinen sormusmuotoilu antavat tutille retrohenkisen ilmeen, jota on helppo yhdistää. Valikoimastamme löydät myös täydellisesti yhteensopivia tuttipidikkeita, jotka varmistavat, että mukava tutti ei eksy. Bambututissa on kaksinkertainen tuuletusaukko ihoärsytyksen estämiseksi, ja ne sopivat kooltaan 3 kk alkaen.
Lue lisää
Varastossa
8,95 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Ennen tutin käyttöä se tulee steriloida. Kiehauta vesi kattilassa, laita tutti kiehuvaan veteen ja anna kiehua kannen alla 5 minuuttia. Anna sitten tutin jäähtyä vähintään 30 minuuttia ja purista mahdollinen vesi pois imuosasta. Tuttia ei saa steriloida mikroaaltouunissa. Tuttia ei saa testata tai käyttää 30 minuutin sisällä steriloinnin jälkeen.

Puhdista tutti huolellisesti ennen jokaista käyttöä. Vältä pesuaineita tutin puhdistamiseen, pese se juoksevalla haalealla vedellä.

Tarkista tutti aina ennen jokaista käyttöä. Vedä imuosaa kaikkiin suuntiin ja hävitä se ensimmäisten heikkouden merkkien yhteydessä.

Käytöstä riippumatta suosittelemme, että vaihdat lapsesi tutin kuukausittain.

Materiaali:30% bambua, 70% olefiinipolymeeri,

imuosa: 100% lateksi

Sertifikaatit: BS EN 1400: 2013 + A1:2014

Leveys: 5,7 cm Korkeus: 3,5 cm

Koko: 3+ kuukautta