Tuotteet Lapset Vauvalle Bambututti 3+ kk - Faded Rose
Elodie

Bambututti 3+ kk - Faded Rose

Tuotekoodi: 30105101150NA
Tämä ainutlaatuinen tutti Elodielta on valmistettu bambun ja polypropeenin sekoituksesta, ja se on suunniteltu niille, jotka haluavat tehdä kestäviä valintoja. Tutti on testattu ja hyväksytty eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN-1400 mukaisesti. Tämä on uuden sukupolven tutti! Kestävästi valmistettu kasvipohjaisista materiaaleista. Nyt lapsesi ehkä arvokkain esine on valmistettu kestävämmällä tavalla.
Lue lisää
Varastossa
8,95 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Kauniit värisävyt ja klassinen rengasdesign antavat tutteille retrohenkisen ilmeen, joka on helppo yhdistää. Valikoimastamme löydät myös täydellisesti sopivat tutti-clipit, jotka varmistavat, ettei hieno tutti eksy.

Ennen kuin tuttia käytetään, sen tulee olla sterilisoitu. Keitä vettä kattilassa, laita tutti kiehuvaan veteen ja anna sen kiehua kannen alla 5 minuutin ajan. Anna tutin sitten jäähtyä vähintään 30 minuutin ajan ja purista mahdollinen vesi imuosasta. Tutti ei saa olla mikroaaltouunissa steriloinnin aikana.

Puhdista tutti huolellisesti ennen jokaista käyttökertaa. Vältä astianpesuainetta ja pese tutti juoksevalla lämpimällä vedellä.

Tarkista aina tutti ennen jokaista käyttöä. Vedä imuosaa kaikkiin suuntiin ja vaihda se ensimmäisten heikkouden merkkien ilmaantuessa.

Kulumasta riippumatta suosittelemme vaihtamaan lapsesi tutin kuukausittain.

Materiaali: Kupu: 30% bambua | 70% olefiinipolymeeri |

Imuosa: 100% silikoni

Sertifikaatit: BS EN 1400: 2013 + A1:2014

Leveys: 5,7 cm Korkeus: 3,5 cm

Tuotenumero: 30105101150NA

Koko: 3+ kuukautta