Tuotteet Lapset Vauvalle Tutti - Florian the Fox
Elodie

Tutti - Florian the Fox

Tuotekoodi: 30100146654NA
Tämä on tutti, jossa on anatomisesti muotoiltu silikoninen imuosuus, suunniteltu erityisesti ehkäisemään hampaiden muutoksia ja tukemaan lapsesi hampaiden ja leukojen terveellistä ja luonnollista kehitystä. Elodien laajasta valikoimasta löydät jokaiseen tuttiin täydellisesti sopivan tuttinauhan.
Lue lisää
Varastossa
8,95 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Tutissa on anatomisesti suunniteltu silikoni-imuosa, joka on erityisesti suunniteltu edistämään lapsen hampaiden, ikenien ja leuan tervettä kehitystä. Imuosan muoto tekee vauvojen vastaanottamisesta, hyväksymisestä ja suussa pitämisestä helppoa.
Tutin suojus on valmistettu TRITAN™-materiaalista, joka on iskunkestävää, modernia ja 100 % BPA-vapaata muovimateriaalia. Silikoninen imuosa ei vanhene ja säilyttää muotonsa pidempään kuin muut materiaalit.
 Mukana täydellinen käyttöohje.
Kaikki Elodien tutit on testattu ja hyväksytty eurooppalaisen standardin EN1400 : 2013+A1:2014 korkeiden turvallisuusvaatimusten mukaisesti.
Tutin suojus on varustettu tuuletusaukoilla, jotka mahdollistavat ilman kiertämisen suun ympärillä ja vähentävät ihoärsytyksen riskiä. Kaikki reunat ovat pehmeästi pyöristetyt, jotta ne eivät hankautu lapsesi herkkää ihoa vasten.

Ennen kuin tutti otetaan käyttöön, se tulisi steriloida. Kiehauta vesi kattilassa, laita tutti kiehuvaan veteen ja anna sen kiehua kannen alla 5 minuutin ajan. Anna tutin sitten jäähtyä ja purista mahdollinen vesi imuosasta. Tutti ei sovellu sterilointiin mikroaaltouunissa.

Puhdista tutti huolellisesti ennen jokaista käyttökertaa. Vältä astianpesuainetta tutin puhdistamiseen; voit pestä sen juoksevassa haaleassa vedessä.

Tarkista aina tutti ennen käyttöä. Vedä imuosaa kaikkiin suuntiin ja hylkää se ensimmäisten heikkouden merkkien ilmaantuessa.

Kulumisesta riippumatta suosittelemme vaihtamaan lapsesi tutin kuukausittain.

Materiaali: Imuosa: Silikoni | Suojus: TRITAN-muovi (100% BPA-vapaa) Sertifikaatit: BS EN 1400 : 2013+A1:2014 Leveys: 5,7 cm Korkeus: 2,5 cm Tuotenumero: 30100146654NA Koko: 3+ kuukautta Suomeksi