Tuotteet Lapset Vauvalle Tutti 3+ kk Hazy Jade
Elodie

Tutti 3+ kk Hazy Jade

Tuotekoodi: 30102106185NA
Binky Bundle on kahden pakkauksen tutti, jossa on pyöreät imuosat joko lateksista tai silikonista. Niitä on saatavilla koossa vastasyntyneille ja yksi +3 kk. Mykistetty värimaailma ja pyöreä muoto antavat retrohenkisen ilmeen, johon on helppo rakastua. Elodien valikoimassa jokaisessa tutissa on yhteensopiva tuttipidike, joka täydentää ilmettä ja varmistaa samalla, että tutti pysyy puhtaana ja käden ulottuvilla.
Lue lisää
Varastossa
14,95 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

2-pack tuttipaketti, joissa on pyöreät imuosat joko lateksia tai silikonia. Niitä on saatavana vastasyntyneille ja yli 3 kuukauden ikäisille. Hillitty värimaailma ja pyöreä muoto antavat retrohenkisen ilmeen, johon on helppo ihastua. Kilvessä on kaksi ilmanvaihtoreikää ja kevyesti ulospäin kaareva muoto, joka mahdollistaa ilman jatkuvan kierron vauvasi suun ympärillä ja auttaa välttämään ihoärsytystä.

Suojassa on kaksinkertainen tuuletusaukko ja hieman ulospäin kaareva muoto, joka mahdollistaa ilman jatkuvan kiertämisen lapsesi suun ympärillä ja auttaa välttämään ihoärsytystä. 

Tutit eivät sisällä ftalaatteja, BPA:ta tai PVC:tä, ja ne on testattu ja hyväksytty tuttien eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN: 1400 mukaisesti. Ne voidaan steriloida kiehuvassa vedessä, ja mukana on täydelliset käyttöohjeet. 

Materiaali:100% Polypropeeni 

Imuosa: 100% Lateksi

Sertifikaatit: BS EN 1400:2013+A1:2014

Leveys: 5,8 cm

Artikkelinumero: 30102106185NA

Koko: 3+ kuukautta