Tuotteet Lapset Vauvalle Tutti 3 + kk - Berså
Elodie

Tutti 3 + kk - Berså

Tuotekoodi: 30100151857NA
Elodien laajasta valikoimasta löytyy hienoja tutti vaihtoehtoja jokaiselle pienelle persoonalle. Jokaiseen tuttiin on saatavilla täydellisesti sopiva tuttihihna. Motiivitutteilla on kauniita kuvioita ja huolella valittuja värisävyjä kokoelmissamme. Tämä tutti, jossa on anatominen imuosa silikonista, on erityisesti suunniteltu estämään hampaiden muutoksia ja edistämään lapsesi hampaiden ja leuan tervettä ja luonnollista kehitystä. Täältä löydät jotain, joka sopii täydellisesti kaikkiin mukaviin asuihisi.
Lue lisää
Varastossa
9,95 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Imuosan muoto tekee vauvojen vastaanottamisesta, hyväksymisestä ja suussa pitämisestä helppoa.
Tutin suojus on valmistettu TRITAN™-materiaalista, joka on iskunkestävää, modernia ja 100 % BPA-vapaata muovimateriaalia. Silikoninen imuosa ei vanhene ja säilyttää muotonsa pidempään kuin muut materiaalit.
Mukana täydellinen käyttöohje.
Kaikki Elodien tutit on testattu ja hyväksytty eurooppalaisen standardin EN1400 : 2013+A1:2014 korkeiden turvallisuusvaatimusten mukaisesti.
Tutin suojus on varustettu tuuletusaukoilla, jotka mahdollistavat ilman kiertämisen suun ympärillä ja vähentävät ihoärsytyksen riskiä. Kaikki reunat ovat pehmeästi pyöristetyt, jotta ne eivät hankautu lapsesi herkkää ihoa vasten.

Ennen kuin käytät tuttia, se on steriloitava. Keitä vettä kattilassa, aseta tutti kiehuvaan veteen ja anna sen kiehua peitettynä 5 minuuttia. Anna sitten tutin jäähtyä ja purista mahdollinen vesi pois imuosasta. Tuttia ei voi steriloida mikroaaltouunissa.

Puhdista tutti huolellisesti ennen jokaista käyttökertaa. Vältä astianpesuainetta tuttiin puhdistamiseksi; voit pestä sen juoksevassa haaleassa vedessä.

Tarkista aina tutti ennen käyttöä. Vedä imuosaa kaikkiin suuntiin ja heitä se pois ensimmäisten heikkouden merkkien ilmaantuessa.

Kulumisesta riippumatta suosittelemme vaihtamaan lapsesi tutin kuukausittain.

Materiaali: Imuosa: Silikoni | Kilpi: TRITAN-muovi (100% BPA-vapaa) Sertifikaatit: BS EN 1400: 2013 + A1:2014 Leveys: 5,7 cm Korkeus: 2,5 cm Tuotenumero: 30100151857NA Koko: 3+ kuukautta