Sydämellinen

Tuotekoodi: 12BHÄ
Juhlista rakkautta värikkäällä vaaleanpunaisella kukkakimpulla. Mukava yllätys ystävänpäivänä, vuosipäivänä tai minkä tahansa rakkauden päivänä. Maljakko ei sisälly hintaan.
Lue lisää

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Huomioi: Kun valitset tämän kukkakimpun, sitomme kauneimman kimpun niistä kukista, jotka ovat sillä hetkellä saatavilla. Kuvassa näkyvistä kukista voi esiintyä poikkeamia. Jos sinulla on toiveita tilaamastasi kukkakimpusta, esimerkiksi tietty väri- tai kukkatoive, ilmoita toiveistasi kassan kommenttikentässä. Toteutamme toiveesi mahdollisuuksien mukaan.

Pieni kortti sisältyy hintaan. Valitsemme kortin, joka sopii yhteen kukkakimpun ja tervehdyksesi kanssa. Halutessasi voit valita suuremman kortin valikoimastamme, tuoden lisää iloa vastaanottajalle. Tutustu valikoimaamme alla (tai suurten korttien -kategoriassamme) ja osta valittu kortti yhdessä kukkatervehdyksesi kanssa. Kirjoita henkilökohtainen tervehdyksesi kassalla, siellä on  sitä varten täytettävä kenttä. Kirjoitamme sitten käsin tervehdyksesi valitsemaasi korttiin.