Tuotteet Kukkalähetykset Kukat Pohjanmaalle Kimppu + suklaatryffeli

Kimppu + suklaatryffeli

Tuotekoodi: 203
Anna tämä kaunis kukkakimppu ja suklaatryffelit lahjaksi, kun haluat ilahduttaa ja hemmotella ystävääsi, perheenjäsentäsi tai kumppaniasi. Se on yhdistelmä kauneutta ja herkullisuutta, joka varmasti jättää unohtumattoman vaikutuksen. Kukkakimppu koostuu huolella valituista ja taitavasti asetelluista kukista, jotka tuovat raikkautta ja iloa tilaan. Kukat ovat täynnä tuoksua ja kauneutta, ja ne kertovat ajatuksiasi paremmin kuin sanat. Suklaatryffelit täydentävät kukkien ilon ja tekevät tästä lahjasta entistäkin erityisemmän.
Lue lisää
Varastossa
51,00 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Huomioi: Kun valitset tämän kukkakimpun, sitomme kauneimman kimpun niistä kukista, jotka ovat sillä hetkellä saatavilla. Kuvassa näkyvistä kukista voi esiintyä poikkeamia. Jos sinulla on toiveita tilaamastasi kukkakimpusta, esimerkiksi tietty väri- tai kukkatoive, ilmoita toiveistasi kassan kommenttikentässä.

Pieni kortti sisältyy hintaan. Valitsemme kortin, joka sopii yhteen kukkakimpun ja tervehdyksesi kanssa. Halutessasi voit valita suuremman kortin valikoimastamme, tuoden lisää iloa vastaanottajalle. Tutustu valikoimaamme alla (tai suurten korttien -kategoriassamme) ja osta valittu kortti yhdessä kukkatervehdyksesi kanssa. Kirjoita henkilökohtainen tervehdyksesi kassalla, siellä on  sitä varten täytettävä kenttä. Kirjoitamme sitten käsin tervehdyksesi valitsemaasi korttiin.