Kimppu + elokuvaliput

Tuotekoodi: 1975
Yllätä läheisesi kukilla ja elokuvalipuilla! Tämä romanttinen kimppu sisältää kaksi Bio Rex -elokuvalippua. Toimitamme suoraan kotiovellesi. Pieni kortti sisältyy hintaan. Valitsemme kortin, joka sopii yhteen kukkakimpun ja tervehdyksesi kanssa. Kirjoita henkilökohtainen tervehdyksesi kassalla, siellä on sitä varten täytettävä kenttä.
Lue lisää
Varastossa
76,50 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Tämä kaunis kukkakimppu on kuin rakkauden ja ilon ilmaus. Sen värikkäät kukat tuovat hymyn kasvoille ja lämmittävät sydämiä. Se on täydellinen tapa osoittaa huomiosi ja rakkautesi, oli sitten kyseessä syntymäpäivä, juhlapäivä tai vain päivä, jolloin haluat ilahduttaa läheistäsi.

Ja tämä kimppu tarjoaa enemmän kuin kauneutta. Mukana on kaksi elokuvalippua, jotka antavat sinulle mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä. Valitkaa yhdessä elokuva ja nauttikaa elokuvakokemuksesta yhdessä.

Lähetä kukkatervehdys joka tuo iloa vastaanottajalle! Kukkien lähettäminen on helppoa Amalian avulla. Tilaa ja maksa kukkakimppu Amalian verkkokaupasta.

Luomme kauniin kukkakimpun, kirjoitamme tervehdyksesi korttiin ja toimitamme sen haluamaasi osoitteeseen ja vastaanottajalle. Amalian omista myymälöistä toimitetaan kukat Vaasan ja Kokkolan välillä, muualle toimitamme yhteistyökumppaneidemme avulla.

Otamme aina yhteyttä vastaanottajaan ennen toimitusta varmistaaksemme, että kukat vastaanotetaan asianmukaisesti.