Tuotteet Kukkalähetykset Kukat Pohjanmaalle Kymmenen punaista ruusua kimppu

Kymmenen punaista ruusua kimppu

Tuotekoodi: buk303
Klassisen upea kimppu punaisia ruusuja. Tämä kimppu koostuu tarkoin valituista ja laadukkaista punaisista ruusuista, jotka on aseteltu tyylikkäästi yhteen. Punaiset ruusut symboloivat intohimoa, rakkautta ja kiintymystä, ja ne ovat aina ajaton valinta lahjaksi. Anna tämä kaunis kukkakimppu juhlapäivänä, romanttisen hetken yllätyksenä tai vain osoituksena välittämisestä. Se on varma tapa ilahduttaa ja tehdä vaikutus. Tilaa nyt ja anna rakkaillesi iloisen yllätyksen punaisten ruusujen muodossa!
Lue lisää
Varastossa
76,50 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Lähetä kukkatervehdys joka tuo iloa vastaanottajalle! Kukkien lähettäminen on helppoa Amalian avulla. Tilaa ja maksa kukkakimppu Amalian verkkokaupasta. Luomme kauniin kukkakimpun, kirjoitamme tervehdyksesi korttiin ja toimitamme sen haluamaasi osoitteeseen ja vastaanottajalle. Amalian omista myymälöistä toimitetaan kukat Vaasan ja Kokkolan välillä, muualle toimitamme yhteistyökumppaneidemme avulla. Otamme aina yhteyttä vastaanottajaan ennen toimitusta varmistaaksemme, että kukat vastaanotetaan asianmukaisesti.

Pieni kortti sisältyy hintaan. Valitsemme kortin, joka sopii yhteen kukkakimpun ja tervehdyksesi kanssa. Halutessasi voit valita suuremman kortin valikoimastamme, tuoden lisää iloa vastaanottajalle. Tutustu valikoimaamme alla (tai suurten korttien -kategoriassamme) ja osta valittu kortti yhdessä kukkatervehdyksesi kanssa. Kirjoita henkilökohtainen tervehdyksesi kassalla, siellä on  sitä varten täytettävä kenttä. Kirjoitamme sitten käsin tervehdyksesi valitsemaasi korttiin.