Flamingo ruukulla

Tuotekoodi: FL47MI1N
Flamingo on trooppinen kasvi, joka tunnetaan silmiinpistävistä kukistaan ​​ja kiiltävistä tummanvihreistä lehdistä. Se on suosittu huonekasvina ja sitä käytetään usein lisäämään väriä ja eloisuutta sisätiloihin. Kukka viihtyy parhaiten, kun se saa runsaasti valoa, mutta vältä suoraa auringonvaloa. Kastele noin kerran viikossa kesällä ja harvemmin talvella. Valitse haluamasi väri. Suojaruukku sisältyy hintaan.
Lue lisää
31,50 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Lähetä kukkatervehdys joka tuo iloa vastaanottajalle! Kukkien lähettäminen on helppoa Amalian avulla. Tilaa ja maksa Amalian verkkokaupasta. Toimitamme haluamaasi osoitteeseen ja vastaanottajalle. Otamme aina yhteyttä vastaanottajaan ennen toimitusta varmistaaksemme, että kukat vastaanotetaan asianmukaisesti.

Pieni kortti sisältyy hintaan. Valitsemme kortin, joka sopii yhteen kukkakimpun ja tervehdyksesi kanssa. Halutessasi voit valita suuremman kortin valikoimastamme, tuoden lisää iloa vastaanottajalle. Tutustu valikoimaamme alla (tai suurten korttien -kategoriassamme) ja osta valittu kortti yhdessä kukkatervehdyksesi kanssa. Kirjoita henkilökohtainen tervehdyksesi kassalla, siellä on  sitä varten täytettävä kenttä. Kirjoitamme sitten käsin tervehdyksesi valitsemaasi korttiin.