Orkidea ruukulla, roosa

Tuotekoodi: 01ORK14
Pitkäikäinen roosa ruukkuorkidea on suosittu lahja. Orkidea viihtyy parhaiten valoisissa paikoissa, mutta ei suorassa auringonpaisteessa. Orkidea tulee kastella, kun maan pinta alkaa kuivua, mutta ne eivät saa koskaan seisoa vedessä. Tarvitaan ilmava ja hyvin valutettu maaperä. Orkidea vaatii kärsivällisyyttä ja huolenpitoa, palkintona näyttävät ja kauniit kukat. Ruukku sisältyy hintaan.
Lue lisää
Varastossa
46,00 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Lähetä kukkatervehdys joka tuo iloa vastaanottajalle! Kukkien lähettäminen on helppoa Amalian avulla. Tilaa ja maksa Amalian verkkokaupasta. Toimitamme haluamaasi osoitteeseen ja vastaanottajalle. Otamme aina yhteyttä vastaanottajaan ennen toimitusta varmistaaksemme, että kukat vastaanotetaan asianmukaisesti.

Pieni kortti sisältyy hintaan. Valitsemme kortin, joka sopii yhteen kukkakimpun ja tervehdyksesi kanssa. Halutessasi voit valita suuremman kortin valikoimastamme, tuoden lisää iloa vastaanottajalle. Tutustu valikoimaamme alla (tai suurten korttien -kategoriassamme) ja osta valittu kortti yhdessä kukkatervehdyksesi kanssa. Kirjoita henkilökohtainen tervehdyksesi kassalla, siellä on  sitä varten täytettävä kenttä. Kirjoitamme sitten käsin tervehdyksesi valitsemaasi korttiin.