Sutipuu viherkasvi

Tuotekoodi: vx02
Sutipuu tunnetaan kädenmuotoisista lehdistään, jotka kasvavat pareittain tai viiden ryhminä. Runko on usein punottu, mikä antaa kasville koristeellisen ja uniikin luonteen. Kiinalaisen kansanuskomuksen mukaan kasvi symboloi onnea, vaurautta ja taloudellista menestystä. Sen vihreät lehdet ja ilmava kasvutapa tekevät siitä kauniin sisustuselementin erilaisiin sisätiloihin.
Lue lisää
Varastossa
21,50 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Lähetä kukkatervehdys joka tuo iloa vastaanottajalle! Kukkien lähettäminen on helppoa Amalian avulla. Tilaa ja maksa Amalian verkkokaupasta. Toimitamme haluamaasi osoitteeseen ja vastaanottajalle. Otamme aina yhteyttä vastaanottajaan ennen toimitusta varmistaaksemme, että kukat vastaanotetaan asianmukaisesti.

Pieni kortti sisältyy hintaan. Valitsemme kortin, joka sopii yhteen kukkakimpun ja tervehdyksesi kanssa. Halutessasi voit valita suuremman kortin valikoimastamme, tuoden lisää iloa vastaanottajalle. Tutustu valikoimaamme alla (tai suurten korttien -kategoriassamme) ja osta valittu kortti yhdessä kukkatervehdyksesi kanssa. Kirjoita henkilökohtainen tervehdyksesi kassalla, siellä on  sitä varten täytettävä kenttä. Kirjoitamme sitten käsin tervehdyksesi valitsemaasi korttiin.