Herttalyhty viherkasvi

Tuotekoodi: vx01
Herttalyhty, jota tunnetaan myös nimellä "herttaköynnös", on pienilehtinen kasvi, jonka lehdet ovat sydämen muotoisia ja ne kasvavat tiheästi pitkin varsia. Se on erittäin helppohoitoinen ja sopii täydellisesti roikkuvaksi ampeliin tai kauniiksi koristeeksi hyllylle. Kasvilla on myös symbolinen merkitys rakkauden ja ystävyyden suhteen.
Lue lisää
Varastossa
12,00 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Lähetä kukkatervehdys joka tuo iloa vastaanottajalle! Kukkien lähettäminen on helppoa Amalian avulla. Tilaa ja maksa Amalian verkkokaupasta. Toimitamme haluamaasi osoitteeseen ja vastaanottajalle. Otamme aina yhteyttä vastaanottajaan ennen toimitusta varmistaaksemme, että kukat vastaanotetaan asianmukaisesti.

Pieni kortti sisältyy hintaan. Valitsemme kortin, joka sopii yhteen kukkakimpun ja tervehdyksesi kanssa. Halutessasi voit valita suuremman kortin valikoimastamme, tuoden lisää iloa vastaanottajalle. Tutustu valikoimaamme alla (tai suurten korttien -kategoriassamme) ja osta valittu kortti yhdessä kukkatervehdyksesi kanssa. Kirjoita henkilökohtainen tervehdyksesi kassalla, siellä on  sitä varten täytettävä kenttä. Kirjoitamme sitten käsin tervehdyksesi valitsemaasi korttiin.