Trendikkäät ja helppohoitoiset viherkasvit

Me Amaliassa rakastamme viherkasveja! Tässä on muutamia suosikkejamme, jotka ovat helppohoitoisia ja tuovat kotiisi tai toimistoosi raikkaan ja viihtyisän ilmapiirin.

Uutiset

17.01.2024
Trendikkäät ja helppohoitoiset viherkasvit

 

 

 

 

 

 

Philodendron Birkin - Tyylikäs viherkasvi 


Philodendron Birkin on kiehtova ja tyylikäs kasvi, joka välittömästi kiinnittää huomion ainutlaatuisilla lehtikuvioillaan. Tehokas ilmanpuhdistaja ja erittäin helppohoitoinen.

 

 

Pilea peperomioides - Kilpipiilea


Oman ainutlaatuisen muotonsa ja pyöreiden lehtiensä ansiosta tämä piilea on noussut suureksi sisustussuosikiksi. Se on alun perin peräisin Kiinasta ja on sekä helppohoitoinen että koristeellinen.

 

 

Cissus Striata - Kääpiöcissus


Viehättävä ja kompakti kasvi, joka tuo virkistävän vihreän tunteen sekä sisätiloihin että ulkotiloihin. Hienon kietoutuvan kasvutapansa ansiosta se sopii hyvin sekä maanpeitekasviksi että roikkuvaksi amppelikasviksi.

 

 

Sansevieria trifasciata - Anopinkieli


Sansevieria on uskomattoman kestävä ja monipuolinen kasvi, jolla on pitkät ja terävät lehdet. Se vaatii vähän hoitoa ja sietää sekä varjoa että suoraa auringonvaloa.

 

Pachira Aquatica - Sutipuu

Sutipuu tunnetaan kädenmuotoisista lehdistään, jotka kasvavat pareittain tai viiden ryhminä. Runko on usein punottu, mikä antaa kasville koristeellisen ja uniikin luonteen. Kiinalaisen kansanuskomuksen mukaan kasvi symboloi onnea, vaurautta ja taloudellista menestystä. Sen vihreät lehdet ja ilmava kasvutapa tekevät siitä kauniin sisustuselementin erilaisiin sisätiloihin.

 

 

Ceropegia woodii - Herttaköynnös

Herttalyhty, jota tunnetaan myös nimellä "herttaköynnös", on pienilehtinen kasvi, jonka lehdet ovat sydämen muotoisia ja ne kasvavat tiheästi pitkin varsia. Se on erittäin helppohoitoinen ja sopii täydellisesti roikkuvaksi ampeliin tai kauniiksi koristeeksi hyllylle. Kasvilla on myös symbolinen merkitys rakkauden ja ystävyyden suhteen.

 

Philodendron hederaceum - Herttaköynnösvehka

Herttaköynnösvehkan lehdet ovat kauniin sydämenmuotoisia ja niillä on kiiltävä pinta. Se pärjää vaihtelevissa valaistusolosuhteissa ja tarvitsee vain kohtuullisen kastelun. Kuten nimikin vihjaa, kyseessä on köynnöskasvi, mutta nuoret taimet sopivat erinomaisesti myös amppelikaviksi.