Tuotteet Lapset Vauvalle Vaunumobile Viidakko
Roommate

Vaunumobile Viidakko

Tuotekoodi: RM1005231
Tyylikäs ja hauska ekologinen lastenvaunumobile, joka koostuu joustavasta nauhasta, johon on ripustettu kolme kevyesti täytettyä hahmoa: elefantin pää, tiikerin pää ja koalan pää. Hahmoilla on painetut kuviot takapuolellaan, ja ne liikkuvat tai heiluvat tuulen tai vaunujen liikkeiden vaikutuksesta, mikä tarjoaa pienelle lapselle jotain hauskaa ja viihdyttävää pitkillä kävelyillä.
Lue lisää
Varastossa
44,95 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Kaunis koriste vaunuihin, jossa on merenvihreää, vaaleanharmaata ja keltaista väriä. Eläimissä on sekä painettuja että kirjailtuja yksityiskohtia, ja joustava, rypytetty nauha on varustettu klipseillä kummassakin päässä, joissa on puupinta. Tämä lastenvaunumobile on Oeko-tex -sertifioitu ja valmistettu 100% ekologisesta puuvillakankaasta sekä täytetty polyesterikuidulla.

Puhdistaminen on helppoa: voit pyyhkiä sen kostealla liinalla ja tarvittaessa kuivattaa sen ripustamalla. Tämä lelu voi olla hauska ja silmiinpistävä lisä lastenvaunuun, ja se tarjoaa lapselle jotain mielenkiintoista katseltavaa ja seurattavaa ulkona liikkuessa."
 
 

 
 

Koko: n 18 x 51 x 1 cm.