Tuotteet Lapset Vauvalle Musiikkilelu Norsu
Roommate

Musiikkilelu Norsu

Tuotekoodi: RM1005354
Tämä hauska ja ekologinen riippuva musiikkirasia on muotoiltu pehmeän elefantin pään muotoiseksi. Rasiaa voi ripustaa kätevästi kiinni sen mukana tulevalla tarranauhalla, joten sitä voi käyttää esimerkiksi vaunujen tai pinnasängyn kahvan ympärillä. Rasia soittaa hitaasti Brahmsin kehtolaulun melodioita.
Lue lisää
Varastossa
34,95 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Koko: n. 18 x 19 cm

Tuotetta voi tarvittaessa pyyhkiä kostealla liinalla, koska itse soitinosa ei kestä vettä. Se on CE-testattu, ja siinä on puinen vetorenkaan ja se on valmistettu 100-prosenttisesta ekologisesta puuvillakankaasta sekä täytetty polyesterikuidulla.

Tämä musiikkirasia ei ole ainoastaan hauska ja viehättävä lisä vauvanhuoneeseen, vaan myös käytännöllinen ja monipuolinen. Elefanttihangella voi olla monta käyttötarkoitusta, ja se on suunniteltu mukavaksi ripustaa eri paikkoihin. Riippuva musiikkirasiaa voi ripustaa esimerkiksi vaunujen kahvaan tai pinnasängyn yläpuolelle tuomaan musiikillista rauhoitusta vauvan nukkuma-aikaan.

Musiikkina käytetään hitaampaa versiota Brahmsin kehtolaulusta, mikä voi auttaa luomaan rauhallisen ja rauhoittavan ilmapiirin vauvan ympärille. Tämä musiikki voi auttaa vauvaa nukahtamaan ja rauhoittumaan, ja se on lempeä ja miellyttävä korvaan.