Lila kimppu

Tuotekoodi: Buk206
Ihana lilan sävyinen kukkakimppu, joka yhdistää klassiset ruusut ja viehättävät neilikat, on täydellinen tapa ilmaista rakkautta, kiitollisuutta tai lämpimiä ajatuksia. Anna tämä kaunis kukkakimppu merkkipäivänä, juhlan kunniaksi tai ilahduttaaksesi erityistä ihmistä elämässäsi. Kotiinkuljetus.
Lue lisää
Varastossa
51,50 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Lähetä kukkatervehdys joka tuo iloa vastaanottajalle! Kukkien lähettäminen on helppoa Amalian avulla. Tilaa ja maksa kukkakimppu Amalian verkkokaupasta. Luomme kauniin kukkakimpun, kirjoitamme tervehdyksesi korttiin ja toimitamme sen haluamaasi osoitteeseen ja vastaanottajalle. Amalian omista myymälöistä toimitetaan kukat Vaasan ja Kokkolan välillä, muualle toimitamme yhteistyökumppaneidemme avulla. Otamme aina yhteyttä vastaanottajaan ennen toimitusta varmistaaksemme, että kukat vastaanotetaan asianmukaisesti.

Huomioi: Kun valitset kukkakimpun värin mukaan, sitomme kauneimman kimpun niistä kukista, jotka ovat sillä hetkellä saatavilla. Kuvassa näkyvistä kukista voi esiintyä poikkeamia.

Pieni kortti sisältyy hintaan. Valitsemme kortin, joka sopii yhteen kukkakimpun ja tervehdyksesi kanssa. Halutessasi voit valita suuremman kortin valikoimastamme, tuoden lisää iloa vastaanottajalle. Tutustu valikoimaamme alla (tai suurten korttien -kategoriassamme) ja osta valittu kortti yhdessä kukkatervehdyksesi kanssa. Kirjoita henkilökohtainen tervehdyksesi kassalla, siellä on  sitä varten täytettävä kenttä. Kirjoitamme sitten käsin tervehdyksesi valitsemaasi korttiin.