Herttaköynnösvehka

Tuotekoodi: gr56
Herttaköynnösvehkan lehdet ovat kauniin sydämenmuotoisia ja niillä on kiiltävä pinta. Se pärjää vaihtelevissa valaistusolosuhteissa ja tarvitsee vain kohtuullisen kastelun. Kuten nimikin vihjaa, kyseessä on köynnöskasvi, mutta nuoret taimet sopivat erinomaisesti myös amppelikaviksi. Ruukun halkaisija on 11cm.
Lue lisää
Varastossa
21,50 €

Postikulut alkaen 9,90€.

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

30 päivän palautusoikeus

 

Kuvaus

Lähetä kukkatervehdys, joka ilahduttaa vastaanottajaa! Kukkien lähettäminen Amalian avulla on helppoa. Tilaa ja maksa Amalian verkkokaupassa. Toimitamme haluamaasi osoitteeseen ja vastaanottajalle. Otamme aina yhteyttä vastaanottajaan ennen toimitusta varmistaaksemme, että kukat vastaanotetaan.

Hintaan sisältyy pieni kortti. Valitsemme kortin, joka sopii kimppuun ja tervehdykseesi. Voit valita suuremman kortin valikoimastamme lisätäksesi iloa vastaanottajalle. Tutustu valikoimaamme alla (tai suurten korttien joukossa korttikategoriassamme) ja osta valitsemasi kortti yhdessä kukkatervehdyksesi kanssa. Kirjoita henkilökohtainen tervehdyksesi kassalla olevaan kenttään, johon voit kirjoittaa viestisi. Kirjoitamme sitten käsin valitsemaasi korttiin tervehdyksesi.